find anything here

find anything here

Upwork Test Answers | WordPress Upwork Test Answers 2017

Upwork Test Answers | WordPress Upwork Test Answers 2017

Hello every one and welcome back to my blog. Today I am going to write my first blog post related to my second category named “TECH LIFE”. Let’s get started.
upwork testHere I am showing you something related to word’s biggest freelancing platform http://www.upwork.com. Upwork is very popular and big freelancing platform. Upwork providing much better and secure way to make money Online. To continue working as freelancer on Upwork, you have to find out your skills. what kind of skills you have ? for example Programming, content writing, Web Designing, Typing, Accounting and so many works like this. It is not necessary to have expertise in above fields of working. You can start by entry level projects and establish yourself getting more and more projects and practicing in particular field which you have knowledge about.

When you create your profile on Upwork as freelancer. You have to fill details about your name, address, skills, Skill Level and some over view about you. After completing this basic information and submit profile, Upwork will review your profile and send you a mail with title “your name, Let’s get started” within 12 hours on submitting profile.

After getting above mail your profile is complete 70%. Hence you can submit proposal now but before submitting any proposal to your future clients, your profile must be 100% . So how can you do that ?

  • You can share your working experience. You can submit your previously completed projects and overview about that projects. Upwork give you 5% for each project.
  • Another way to increase your profile percentage is Upwork Test. Upwork Test will give you 10%. Upwork tests are very useful to give authentication to your profile.

100% completed Upwork profile boost your profile and put a nice and professional picture among your clients. Consequently, It is very important to have 100% complete profile on Upwork.

If you are familiar with WordPress and you want to pass upwork test,  this article will be useful to pass Upwork WordPress test easily. I will cover some questions and answers on Upwrok test 2017 which will assure you to pass the test 100%.  I will cover 25 questions and answers. When you start the test on Upwork you maybe find this questions randomly. While you face this kind of situation you can simply press ctrl + F and type any keyword of your question. You will find that key word in the question and answer I provided in this post. However you will be asked about 50 questions but I can arrange 25 questions for you, however, these questions definitely help you to pass these test 100%.

Upwork Test Answers | WordPress Upwork Test Answers 2017

 

Q1.) select all the default taxonomies in wordpress.

Ans.)

1) category
2) post_tag
3) link_category
4) post_category

Q2.) which concept does wordpress uses to control user access to different features.

Ans.) Role

Q3.) Which of the following is a not default image size in WP?

Ans.) Small size

Q4.) What is the name of table in database which stores custom fields data?

Ans.) wp_postmeta

Q.5) What are WordPress hooks?

Ans.) group of plugins which control wordpress behavior

Q6.) How do you enable the network setup menu item(enable multisite) in wordpress?

Ans.) set WP_Allow_MULTISITE as true in wp_config.php

Q7.) how to style each list item background of the wordpress navigation separately.

Ans.)

nav li:nth-child(1).current-menu-item
{
background-color: red;
}
nav li:nth-child(2).current-menu-item
{
background-color: blue;
}
nav li:nth-child(3).current-menu-item
{
background-color: green;
}

Q8.)If you need to store information temporarily, which wordpress system would you use :

Ans.) Transients

Q9.) how do you enable debug mode in WP?

Ans.) By setting WP_DEBUG as true in WP-Config.php

Q10.) what can the contributer role do?

Ans.) Edit Posts

Q11.)Which constant is NOT recognized in wp-config.php?

Ans.) wp_HOME_URL

Q12.)Which wp global object is used to execute custom databse queries?

Ans.) $wpdb

Q13.)Which one of the following files is located in the root of your wordpress installation directory and contains your website’s setup details, such as database connection info?

Ans.)wp_config.php

Q14.)what is user Management?

Ans.) WP User Manager. Managing your members, creating front-end profiles and custom login and registration pages should be easy. You easily add custom userregistration, login and password recovery forms to your WordPress website.

Q15.) How you can create a static page with wordpress?

Ans.) to create a static page in wordpress………

Q16.) Is it possible to create posts programmatically?

Ans.) Yes,with wp_insert_post() function

Q17.) which of the following is the correct way to register shortcode?

Ans.)
function foobar_func( $atts )
{
return “foo and bar”;
}
dd_shortcode( ‘foobar’, ‘foobar_func’ );

Q18.) What is wordpress multisite?

Ans.) wp configuration features that supports multiple sites.

Q19.) Which of the following is not a default user role in wp?

Ans.) Blogger

Q20.) What does wp_rand() function?

Ans.) Generates a random number.

Q21.) Which of the following is not a wordpress role?

Ans.) System

Q22.) Which of the following is incorrect possible value for $show attribute of bloginfo($show) function?

Ans.) ‘homeurl’

Q23.) pick the correct default post types readily available to users or internally used by the wordpress installation.

Ans.)

1) post
2) page

Q24.) what is common to all these functions: next_post,previous_post,link_pages,the _author_url,wp_get_link?

Ans.) They are all deprecated.

Q25.)Wordpress navigation menu without sub menu.

Ans.) wp_nav_menu( array( ‘theme_location’ => ‘primary’, ‘menu_class’ => ‘nav-menu’,’depth’ => 1) ) );

Q26.)Which of the following post types are by default available in wordpress installation(choose all the apply)

Ans.) Post

Page

Q27.) What is the difference between the wp_title and the_title tags?

Ans.) wp_title() function is for use outside “The Loop” to display the title of a page. the_title() on the other hand is used within “The Loop”.

Q28.)Which of the following HTML tags are not allowed to be used in a post comment?

Ans.) Form
Img

Q29.) A wordpress___________ is a collection of files that work together produce a graphical interface with an underlying unifying design for a weblog.

Ans.) Theme

Q30.) Themes typically reside in the ______________ directory.

Ans.) wp-content/themes

Q31.) _________________ is the ability for readers to respond to articles writte in your blog.

Ans.) Comment Posting

Q32.) A/an __________ is a globally recognized avatar.

Ans.) gravatar

Q33.) _______________ make it possible for a person to have one avatar across              the entire web.

Ans.) Gravatar

<

Q34.) where are plugin options stored in WordPress ?.

Ans.) They are stored in WordPress plugin folder

Q35.) What is the default site update service that WordPress automatically notifies when you publish a new post?

Ans.) http://rpc.pingomatic.com

Q36.)  Pick the default template tag(s).

Ans.) wp_title
the_title

Q37.) WordPress uses a ____________ in conjucntion with the mod_rewrite       Apache module to produce permalinks?

Ans.) an .htaccess file

Q38.) What is permalink?

Ans.) The complete url of your wordpress site.

Q39.)Where can you change the Timezone used by WordPress in the dashboard?

Ans.)In Settings > General

Q40.) _____________ are condensed summaries of your blog posts.

Ans.) Excerpts

Q41.) What database does WordPress use? 

Ans.) MySQL

Q42.)In manual installation,wp-config-sample.php shoud be renamed to_____.

Ans.) wp-config.php

Q43.) What is the default table prefix in WP?

Ans.) wp-

Hello Top 10 thing's lovers ! My name is Mahommad Jamaluddin Saiyed. I'm a Entrepreneur and Content Creator at alltop10.in. A Learning blogger, story-teller, and a movie freak. Don't hesitate to connect with me on social media.

22 Comments to Upwork Test Answers | WordPress Upwork Test Answers 2017

  1. Rajesh says:

    I need ms excel test latest 2017 Test Answers.

  2. saiyed9974 says:

    php test is coming soon !

  3. lagrange says:

    its good, not the greatest out there, but good.

    It helped

    7/10

  4. Rajesh says:

    Sir, I want ms excel 2017 latest Test Answer. Please

  5. Ebne Masud Rana says:

    Sir, I want Search Engine Optimization 2017 latest Test Answer. Please

  6. Hey there this is kind of of off topic but I was wanting
    to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
    HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so
    I wanted to get advice from someone with experience.
    Any help would be greatly appreciated!

  7. saiyed9974 says:

    I have updated the questions from 25 to 43. Now It is ready to provide more help to be successful in the exam.

  8. I got this site from my buddy who told me regarding this web site and at the moment this time I
    am visiting this web page and reading very informative content here.

  9. I am regular reader, how are you everybody? This post posted at this web site is
    genuinely fastidious.

  10. Nice post. I was checking constantly this weblog and I’m impressed!
    Very useful info particularly the final section 🙂 I maintain such info a lot.
    I used to be looking for this certain info for a very long
    time. Thanks and good luck.

  11. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give
    a quick shout out and say I really ejjoy reading through your articles.
    Can youu recommnd any other blogs/websites/forums that go over the same topics?
    Thanks a lot!

  12. Zhen says:

    Hello.
    Thanks for your post.

    But I have a question.
    I tried WP test with this article, but get low marks unfortunately.
    Can you confirm if answers are all absolutely correct?
    Waiting.

    • saiyed9974 says:

      Answers are correct but we can not cover all 50 questions, you may face different questions which covered in the article. If your answer wrong, it will affect your test score. I can guarantee you can pass but not for high score. It is up to you.

  13. nikhil says:

    can you help me php test clear in upwork

  14. deepen sharma says:

    hello sir i need to appear in salesforce test do update it asap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2017: All Top 10 |All Rights Reserved by : www.alltop10.in
%d bloggers like this: